Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ

 


Αντιπολεμική Δράση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου, όπου οι διαδηλωτές κατήγγειλαν το δικτατορικό καθεστώς του Κιέβου για την διαφθορά και την καταπίεση που ασκεί στους λαούς της περιοχής.

Ο Πόλεμος δεν είναι πλέον ένα εφιαλτικό σενάριο, αλλά μια πραγματικότητα.

 

" Δικτάτορας είναι αυτός που δεν επιτρέπει στο λαο να  σκέφτεται  οτι θέλει , που περιορίζει την ελευθερία. Που διώκει κάθε αντίθετη φωνη. 

 

Δικτάτορας ειναι αυτος που μέσω της διαφθοράς στερει και την οικονομική ελευθερία του λαου και τον κανει ακόμη πιο φτωχο.

 

Ας θυμηθούμε τι ελεγε ο Τσάρλι Τσαπλιν , στο αριστούργημα του «Ο μεγάλος Δικτάτορας»: «Το μίσος  θα περάσει και οι δικτατορίες πεθαίνουν! Και η δύναμη που αφαίρεσαν από το λαό θα επιστρέψει σε αυτόν ξανά...η ελευθερία δεν θα αφανιστεί ποτέ!

 

 Ο αγώνας μας είναι  να καταργήσουμε  το μίσος και τη μισαλλοδοξία. Να αγωνιστούμε για ένα κόσμο δικαιοσύνης...»

 

Είναι αναγκαία όσο ποτέ η δημιουργία ενός ισχυρού, ενωτικού αντιπολεμικού κινήματος που θα ακυρώσει την συμμετοχή της Ελλάδας στον άδικο πόλεμο αλλά και τις συνέπειες (οικονομικές και άλλες) της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

  Η παγκόσμια οικονομία στην εποχή της παγκοσμιοποίησης παραμένει εξαιρετικά άνιση τόσο στην κατανομή των υλικών πόρων μεταξύ τάξεων και κεφ...