Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Συλλήψεις μελών της ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ στην Πλατεία Συντάγματος

Το μεσημέρι της 24.03.2019 (παραμονής της Εθνικής μας επετείου), συνέλαβαν και προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ τον Παν. Μαντά (μέλος της γραμματείας της ΛΑ.Ε. και του ΔΗ.Κ.ΚΙ.) και τον Γ. Σπαθόπουλο (Μέλος του Π.Σ. του ΔΗΚΚΙ), μέλη της ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ – RESTART (κοινή δράση συλλογικοτήτων και ανένταχτων πολιτών του δημοκρατικού πατριωτικού κοινωνικού χώρου).
Ο ολοκληρωτισμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Ε.Ε. και των αρμοστών τους στη χώρα μας,  απαγορεύει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Απαγορεύει το να ενημερώσεις τους πολίτες για το μήνυμα λευτεριάς του 1821, που διακυβεύεται πάλι και είναι ζητούμενη και στις μέρες μας.
Προσελκύουν την προσοχή, πως δήθεν κόπτονται για την δημοκρατία και τον αντιφασιστικό αγώνα, αλλά στην πράξη πάλι αυτο-διαψεύδονται.
Αστυνομικοί, προσπάθησαν να κάνουν «προληπτική» σύλληψη του Παν. Μαντά, την πρώτη φορά στην Όθωνος και Αμαλίας, αλλά αντιμετώπισαν την αντίδραση των πολιτών.
Στη συνέχεια και ενώ τα μέλη της ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, στην κάτω πλευρά της Πλατείας Συντάγματος, 150 μέτρα μακριά από την Αμαλίας, μοίραζαν κείμενο για τις αξίες της Εθνικής Επετείου και για τις συνεχείς εκχωρήσεις της χώρας μας, τα ΜΑΤ περικύκλωσαν πυρήνα των μελών μας, ο Παν. Μαντάς υποχρεώθηκε να αμυνθεί των ιδεών μας με την ντουντούκα, μας έσπρωχναν και προχώρησαν σε συλλήψεις.
Στη ΓΑΔΑ, πήγαν μέλη της ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ και τα επίσης μέλη της δικηγόροι Δημ. Σπάθας και Γαβριήλ Πελεκίδης, οι οποίοι θα υποβάλλουν μηνύσεις για τις παράνομες «προληπτικές» προσαγωγές πολιτών.  Επίσης, στη ΓΑΔΑ βρέθηκαν, συμπαραστεκόμενοι στους προσαχθέντες, ο Παν. Λαφαζάνης, ο Δημ. Στρατούλης, ο Σαρ. Θεοδωρόπουλος.
Το θέμα έχει μεγάλη δημοσιότητα στα ηλεκτρονικά και έντυπα Μ.Μ.Ε.
Ο αγώνας για την ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ συνεχίζεται.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

  Η παγκόσμια οικονομία στην εποχή της παγκοσμιοποίησης παραμένει εξαιρετικά άνιση τόσο στην κατανομή των υλικών πόρων μεταξύ τάξεων και κεφ...