Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Ενσωματωμένη εικόνα



ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ


Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 6 μ.μ.,

στην Παναρκαδική – Τζωρτζ 9 – Πλατεία Κάνιγγος - Αθήνα


Με πρωτοβουλία συλλογικοτήτων και ανένταχτων στελεχών του δημοκρατικού – πατριωτικού χώρου, την Τετάρτη 20/2ου στις 6μμ στην Παναρκαδικη Ομοσπονδία (Τζωρτζ 9 - Πλατεία Κάνιγγος - Αθήνα), γίνεται ευρεία σύσκεψη του χώρου, με σκοπό τις κοινές δράσεις και παρεμβάσεις στα εθνικά ζητήματα.

Η εμπειρία του τελευταίου χρόνου στο σκοπιανό αλλά και στην εξέλιξη των μεγάλων κοινωνικών ζητημάτων, απέδειξε ότι ο διάλογος και η κοινή δράση του χώρου είναι αναγκαία όσο ποτέ και μπορεί να δημιουργήσει γεγονότα μετατόπισης του πολιτικού άξονα στην κατεύθυνση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας.

Παρεμβάσεις για τις τρέχουσες εξελίξεις θα γίνουν από τους Κ. Γρίβα - καθηγητή Γεωπολιτικής, Ν. Ιγγλέση - δημοσιογράφο - συγγραφέα και Ε. Πισσία – διδάκτορα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων.

Φτάσαμε στο σημείο που δεν πάει άλλο! Έχουμε υποχρέωση και ευθύνη να ανατρέψουμε αυτήν την ζοφερή πραγματικότητα.

Χρειάζεται μια πρωτοβουλία, η οποία θα επιχειρεί να δημιουργήσει ένα σημείο κινηματικής ενοποίησης και κοινής δράσης, ενός μεγάλου κινηματικού λαϊκού ρεύματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

  Η παγκόσμια οικονομία στην εποχή της παγκοσμιοποίησης παραμένει εξαιρετικά άνιση τόσο στην κατανομή των υλικών πόρων μεταξύ τάξεων και κεφ...