Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: Α.Ο.Ζ. και τουρκική επιθετικότητα




Στις μέρες μας τα αυτονόητα δεν είναι πια δεδομένα και οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Ωστόσο το σκοτεινό πέπλο της αποσιώπησης καλύπτει και τα εθνικά μας θέματα.

Η δράση ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ-RESTART διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 6μ.μ. στον Δημοτικό κινηματογράφο Καλυψώ, Γρ. Λαμπράκη 9 & Καλυψούς στην Καλλιθέα, με θέμα "Ελλάδα - Κύπρος: Α.Ο.Ζ. και τουρκικός επεκτατισμός".

Ομιλητές:
Μαρίνος Σιζόπουλος, πρόεδρος ΕΔΕΚ Κύπρου
Νίκος Χουντής, ευρωβουλευτής
Θέμος Στοφορόπουλος, πρέσβης ε.τ.
Νίκος Ιγγλέσης, δημοσιογράφος-συγγραφέας

Αντδιρύμε στα σχέδια των ιμπεριαλιστικών κέντρων που μετά την ήττα τους στη Συρία βάζουν στο στόχαστρο και τη χώρα μας, εκκινώντας -με «όχημα» το καθεστώς του Ερντογάν και «οδικό χάρτη» τις συνεχείς υποχωρήσεις Ελλάδας - Κύπρου- την αποσταθεροποίηση του Ελληνικού χώρου και συνολικά της Βαλκανικής.

Το θέμα της Κυπριακής Α.Ο.Ζ. σχετίζεται άμεσα με το «επόμενο βήμα» σε βάρος ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Καστελόριζο, αλλά και με το γεωπολιτικό μέλλον ολόκληρης της περιοχής.

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ –RESTART
https://restartgr.blogspot.gr
e-mail: restartgr1@gmail.com

(Η πρόσβαση στο σημείο με τα μμμ γίνεται εύκολα μέσω του λεωφορείου με αριθμό 910 από το σταθμό του μετρό Συγγρού-ΦΙΞ που κάνει στάση ακριβώς μπροστά από το σινεμά και συχνότητα διέλευσης κάθε 7-8 λεπτά)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

  Η παγκόσμια οικονομία στην εποχή της παγκοσμιοποίησης παραμένει εξαιρετικά άνιση τόσο στην κατανομή των υλικών πόρων μεταξύ τάξεων και κεφ...